• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Nieuwe Liefde Vieringen

De Nieuwe Liefde Vieringen zijn een initiatief vanuit de wijkgemeente Open Hof in Ommoord en reizen in 2018 rond langs diverse kerken van de Noordrand.

Data en plaats:

zondag 11 februari 2018, 19.00 uur: Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28 (Schiebroek)

zondag 3 juni 2018, 19.00 uur: Fonteinkerk

zondag 2 december, 19.00 uur: Open Hof Ommoord, Hesseplaats 441 (Ommoord)

Lees meer

Werkgroep Middelland

Als gemeente hebben we al jaren contact met het Wijkpastoraat Rotterdam-west in Middelland. Deze contacten zijn heel divers. Het belangrijkste doel van het contact is om ontmoetingen te realiseren tussen mensen uit beide wijken, om elkaar

Lees meer

Samen eten

Wat is er leuker dan met een groep samen te eten; op een ontspannen manier te praten over serieuze of minder serieuze zaken? Vanaf afgelopen februari hebben we dat met steeds 30 tot 40 mensen

Lees meer

Bijbelkring Jacques Dutilhhuis

Ook dit jaar is er een Bijbelkring in het Jacques Dutilhhuis. We lezen en bespreken een gedeelte uit de Bijbel dat aansluit bij het jaarthema of bij de tijd van het kerkelijk jaar. Het is altijd een leerzame, gezellige en verrijkende ontmoeting.

Lees meer

Paulus-kring

Wie was Paulus? De man die vrouwen geen recht van spreken gaf, die tegen seks in het algemeen en homoseksualiteit in het bijzonder was, die slavernij verdedigde of die de eenvoudige leer van Jezus veranderde in een ingewikkelde filosofie?

Lees meer

Koffiedrinken met de Bergkapelgroep

Op de laatste vrijdag van de maand wordt er door een aantal mensen van de Bergkapel van 10 tot 12 uur koffie gedronken in de ontmoetingsruimte van de Fonteinkerk.

Lees meer

Contact moslimvrouwen en vrouwen uit de kerk

Al sinds 2005 zijn er regelmatig ontmoetingen tussen moslimvrouwen en vrouwen uit onze kerk. Het zijn boeiende en ook heel gezellige avonden.

Door de openheid die er is, worden wederzijdse

Lees meer

Gespreksgroep Maria Moll

Al een aantal jaren komen wij de tweede dinsdag van de maand bij elkaar. Vanaf dit seizoen doen we dat in de Fonteinkerk. We beginnen rond 15.00 uur, drinken een kopje thee met iets lekkers erbij. Na het bijpraten over elkaars 

Lees meer

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen