• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Samen eten

Wat is er leuker dan met een groep samen te eten; op een ontspannen manier te praten over serieuze of minder serieuze zaken? Vanaf afgelopen februari hebben we dat met steeds 30 tot 40 mensen

maandelijks in de Fonteinkerk gedaan; ’s middags met een paar mensen koken en ’s avonds eten. En dat willen we in het komend seizoen met veel enthousiasme voortzetten.

Maar dit roept wel een vraag op: wie wil 1 of 2 keer koken en/of hand- en spandiensten rondom de maaltijd verrichten? Het koken kan thuis gedaan worden, maar leuker is het om dat met elkaar te doen in de kerk. Hoe we dat doen, spreken we als kookploeg met elkaar af. Iedereen kan meedoen. Vorig jaar waren de jongste kokers een jaar of 12 en de oudsten liepen tegen de tachtig.

Van harte uitgenodigd! Iedereen mag mee doen: oud, jong, alleengaand, deel van een gezin, niemand uitgezonderd. Welkom! We hangen een intekenlijst op in de kerk waar een ieder (en de buurman en buurvrouw) zich kan aanmelden.

Laat ons ook weten of je een keer mee wil koken.

Informatie: Maurice Dykstra (✉ mauricedykstra@gmail.com) en Marjan Verschuure (✉ marjanverschuure@gmail.com)

Data: de vrijdagen 8 september, 20 oktober, 17 november, 24 december (kerstavond), 19 januari, 23 februari, 23 maart (sobere maaltijd), 20 april, 25 mei, 29 juni

Tijd: Inloop vanaf 17.30 uur, eten 18.00 uur

Plaats: Fonteinkerk

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen