• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Musical Esther in één dag

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat kan! Op zaterdag 10 maart 2018 verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos 

een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen! En jij kunt daar aan mee doen!

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven?

Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring!

Aan het eind van de dag spelen jullie samen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk al jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, ooms en tantes en vriendjes en vriendinnetjes van harte welkom om te komen kijken.

 De dag begint om 13 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om 15.00 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 19 uur in de Goede Herderkerk, Kastanjeplein 28 (Rotterdam-Schiebroek) en zal tot ongeveer 20.30 uur  duren.  Voor de kosten van schmink, eten, drinken etc vragen wij een bijdrage van € 2,50 per deelnemer.

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, meld je dan zo snel mogelijk aan, want vol = vol! Stuur een e-mail met je naam en in welke groep je zit naar 10maart2018@gmail.com dan krijg je informatie over betalen. Als je betaald hebt is je aanmelding definitief.

De musical Esther is een initiatief van de gezamenlijke Protestantse kerken van Rotterdam Noordrand.

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen