• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Mosselmaaltijd

Ze komen er toch weer aan,............  de Zeeuwse mosselen!

Vanwege het succes van vorig jaar en de vele leuke reacties ook dit jaar een mosselmaaltijd in de Fonteinkerk.

Lees meer

Sirkelslag KIDS

Op vrijdagavond 16 november gaan we met een groep kinderen vanuit Rotterdam-Noordrand de strijd aan met honderden andere kinderen in Nederland. 

Lees meer

Groepshuisbezoeken

In oktober en november wordt rond het jaarthema Onze Vader een aantal groepshuisbezoeken gehouden. Via contactpersonen en sectie-ouderlingen worden gemeenteleden die bij elkaar in de buurt wonen, uitgenodigd om elkaar te ontmoeten bij één van de gemeenteleden thuis of in de Fonteinkerk.

Lees meer

Leesgroep christelijke mystieke en spirituele teksten

In deze kring lezen en bespreken we boeiende spirituele teksten uit de joodse en christelijke traditie. Er bestaat een keur aan teksten uit verleden en heden waarin de schrijvers woorden hebben weten te geven aan hun geloof en twijfel aan hun zoeken en gevonden worden. Samen zulke teksten lezen, helpt ons om onze eigen binnenkant te leren kennen en te voeden en vormt de basis van goede gesprekken met elkaar.

Lees meer

Samen eten

Wat is er leuker dan met een groep samen te eten en op een ontspannen manier te praten over serieuze of minder serieuze zaken? Elke maand doen
we dat met steeds zo’n 30-40 mensen in de Fonteinkerk; ’s middags met een paar mensen koken en ’s avonds eten. 

Lees meer

Lectio Divina

Lectio Divina is een leespraktijk ontstaan binnen het kloosterleven waarmee op een aandachtige wijze de Bijbel wordt gelezen en ernaar wordt geluisterd.

Lees meer

Filmkring Bergkapelgroep

Op een aantal donderdagen kijken we in een van de zalen van de Fonteinkerk naar een sociaal en maatschappelijk interessante film.
We beginnen om 19.30 uur en na afloop praten we nog even na over wat ons is opgevallen in de film.

Lees meer

Lees- en filmkring

Al 25 jaar komt deze kring eenmaal per maand elkaar. En het is na al die jaren nog steeds zeer de moeite waard om een boek of een film met elkaar te bespreken.

Lees meer

  • 1
  • 2
Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen