• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Marriage course

Januari is de maand van goede voornemens en vooruitblikken. Wat heeft het nieuwe jaar in petto? Een mooi thema om daarbij eens mee te nemen is je relatie! Daar kan de Marriage Course je bij helpen.

Tijdens de Marriage Course ga je samen met je partner aan de slag met je relatie. De Marriage Course wordt vanaf dinsdag 5 maart in Rotterdam-Ommoord georganiseerd.

WAT IS DE MARRIAGE COURSE?
De Marriage Course wordt al jaren door heel het land heen gegeven in restaurants, buurthuizen, kerken en woonkamers. Het doel van deze cursus is om stellen praktische tools te geven voor verdere ontwikkeling en verdieping van hun relatie. Dit is zinvol ongeacht de fase in welke een relatie zich bevindt: het is een versterking voor een gezonde relatie, of het kan helpen weer naar elkaar toe te groeien in een moeilijke fase. In zeven bijeenkomsten komen thema’s als communicatie, conflict, schoonfamilie, vergeving en seks ter sprake. De avonden zijn als een date-night, waarin je geniet van een heerlijk diner en daarna aan de hand van opdrachten met z’n tweeën in gesprek bent – er vinden nadrukkelijk géén groepsgesprekken plaats.

Hebben jullie goede voornemens voor je huwelijk of relatie? Ontdek dan tijdens deze cursus nog meer van elkaar, jezelf en de kracht van jullie relatie. 
‘Het was een cadeau voor ons huwelijk!’, vertelt een eerdere deelnemer.

INTERESSE?
Kom dan op dinsdag 5 maart naar het Marriage Course-feestje in “De Tuunter” (Wollefoppenweg 109A). Deze kennismakingsavond is gratis. De avond begint om 18.30 uur. Opgaven om aan de kennismaking (of de volledige cursus) deel te nemen graag via graag aanmeld via marriagecourseomzeven@gmail.com.
De prijs voor de volledige cursus van zeven bijeenkomsten (incl. diner en cursusmateriaal) is € 150,- per stel. 
Kijk voor meer informatie op www.marriagecourse.nl of neem contact op met Fulco Timmers, marriagecourseomzeven@gmail.com.

Deze Marriage Course wordt georganiseerd door de Protestantse wijkgemeentes Ontmoetingskerk (Zevenkamp) en Open Hof (Ommoord). 
Zie ook: www.openhof-ommoord.nlwww.pkn7kamp.nlwww.rotterdamnoordrand.nl.

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen