• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Gespreksgroepen veertig-min+plus en veertig-min-extra

Onlangs was ergens te lezen: "ongeloof is de gesloten deur is, waarvan God het gesloten zijn respecteert; daarentegen is geloof de openstaande deur, waardoor Gods kracht in ons leven kan binnentreden en in ons leven werkzaam wordt". In het geloof vluchten we niet weg in gedachtespinsels, maar geven we God de ruimte om ons, vaak enerverende, leven te veranderen en aan te vullen zodat we tot ons recht komen in ons dagelijkse bestaan.

In de twee gespreksgroepen "veertig-min+plus" en "veertig-min-extra" hebben we de bereidheid om ons leven (mede) te toetsen aan christelijke uitgangspunten, niet
zoetsappig maar met beide benen op de grond. Hoe waardevol! Ons uitgangspunt is dan ook, dat we een verbinding proberen te maken tussen geloof en dagelijkse realiteit.
De avonden beginnen om 20.15 uur en vinden om de 4 à 5 weken plaats. In de loop van het seizoen maken we in overleg een keuze uit de verschillende items die zich bij de gespreksgroepen aandienen.
De gespreksgroep veertig-min+plus heeft momenteel negen deelnemers, de andere groep veertig-min-extra heeft er zes. Als je belangstelling hebt om hieraan mee te doen, laat het ons weten.

Meer informatie: Bernard Spoelstra, ???? 06-53620714, bernardcspoelstra@gmail.com of 
                               Ber Huizer, ???? 4186025, ahuizer@box.nl.

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen