• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Orgelconcerten in de Fonteinkerk

Door ons prachtige Pels- Van Vulpenorgel is de Fonteinkerk sinds 2017 een van de concertlocaties van ‘Rotterdam Orgelstad’. Onder aanvoering van onze organist Eric van Dalum worden met de hulp van enkele vrijwilligers in het winterseizoen prachtige concerten georganiseerd. Steeds op zondagmiddag om 15.00 uur.

Het zijn intieme en informele concerten van ongeveer 45 minuten waarbij het orgel de hoofdrol heeft en waar ook ruimte is voor solisten op een ander instrument of zang. Uitstekende professionele musici brengen een mooi en toegankelijk programma gevolgd door een gezellige nazit van publiek en muzikanten. Hiermee bieden wij onze gemeente en belangstellenden een ontspannen, laagdrempelig concert aan, waar je zonder reistijd, drukte of parkeerproblemen een mooi moment op de zondagmiddag kunt beleven. De entree is vrij, er is wel een uitgangscollecte.

Na de goede ervaring in het eerste seizoen, organiseren wij ook in het winterseizoen 2018-2019 een concertserie.

Op 18 november, 13 januari, 10 februari, 17 maart en 7 april 2019. Details maken we bekend deze website, op www.rotterdamorgelstad.nl en op de prikborden in de Fonteinkerk. Reserveer de data en kom genieten van mooie muziek!

 

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen