• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Concertseizoen 2019-2020 in de Fonteinkerk

Sinds de ingebruikname van de Fonteinkerk organiseren we in het winterseizoen een serie maandelijkse zondagmiddagconcerten. Hierbij speelt het orgel een belangrijke rol, onze kerk is immers een concertlocatie van ‘Rotterdam Orgelstad’, maar er is ook ruimte voor instrumentale solisten en zangers. Velen hebben al genoten van de prachtige muziek. Ook in het komend seizoen is er een concertserie.

Het eerste concert in deze serie, op zondag 27 oktober 2019, wordt gegeven door Ds. Anje de Kuiper (orgel) en Janine de Jong (blokfluit).

Het programma per concert verschijnt te zijner tijd in de Agenda (zie agenda).
Alle concerten beginnen om 15.00 en duren ongeveer drie kwartier. De toegang is gratis en er is een uitgangscollecte. Alleen voor het slotconcert in maart, met hoogtepunten uit de Matthäus Passion, vragen we een bescheiden entree. De belangstelling voor dit passieconcert kort voor Pasen 2019 was enorm.

Voor het komend concertseizoen heeft onze organist Eric van Dalum weer een boeiend programma samengesteld. Dit zijn de data:
  27 oktober 2019:       Anje de Kuiper (orgel) en Janine de Jong (blokfluit)
  24 november 2019:    Jan Hendrik van de Kamp (orgel) en Ruud Bergamin (saxofoon)
  19 januari 2020:        Thea Verhagen (orgel) en Marie-Christine Goergen (dwarsfluit)
  9 februari 2020:         Aad v.d. Hoeven (orgel)
  29 maart 2020:          Matthäus Light: Golden Circle Ensemble o.l.v. dirigent John Bakker; begeleiding André de Jager, orgel.

Heeft u nog vragen? Mail Eric van Dalum dalumev@kabelfoon.nl

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen