• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Marriage course

Onze naburige wijkgemeenten Open Hof Ommoord resp. Zevenkamp organiseren voor stellen die hun relatie verder willen ontwikkelen of versterken de Marriage course. Tijdens de Marriage Course ga je samen met je partner aan de slag met je relatie. De Marriage Course start op dinsdag 5 maart met een (gratis) kennismakingsavond. Meer info? klik dan hier!

Reactie op de Nashville-verklaring: Wij kiezen voor een heel ander geluid

Veel voorgangers uit orthodox-reformatorische en evangelisch hoek keren zich met het ondertekenen van deze uit de V.S. overgewaaide verklaring tegen homoseksualiteit. 

Lees meer

De ‘Alles voor Vrede-campagne’

Fonteinkinderclub start op zondag 2 december met het advent- en kerstproject. We starten een reclamecampagne voor Vrede…

Lees meer

Scholendienst met Jona

Op 3 februari stond de Fonteinkerk open voor de jaarlijkse Scholendienst. Bij binnenkomst in de kerk werden we verrast door de duizenden prachtige vissen, want het thema was: Jona.

Lees meer

Rotterdam Orgelstad

Bent u een liefhebber van orgelmuziek? Reserveer dan deze zondagen vanaf 15.00 uur: 13 januari, 10 februari, 17 maart en 7 april 2019. 

Meer informatie

Jeugd Noordrand-kerken zet zich in voor Kenia

In oktober 2018 zijn de voorbereidingen gestart om in de zomer van 2020 met een groep jongeren naar Kenia te gaan om zich daar in te zetten voor kinderen en volwassenen in kansarme situaties

Lees meer

Actie Kerkbalans 2019 van start

Op zaterdag 19 januari start de Actie Kerkbalans, de jaarlijkse landelijke actie om geld te werven voor uw kerk. Geld om uw kerk te laten functioneren.

Lees meer

Welkom bij ons kerstspel over 'Vrede'

Initiatiefnemer van een nieuwe reclamecampagne is de Fonteinkinderclub. De presentatie is op Eerste Kerstdag om 10.00 uur.

Lees meer

Zangers gezocht voor Festival of Lessons and Carols

Voor het "Festival of Lessons and Carols" op zondag 16 december om 10.00 uur worden zangers gezocht.

Lees meer

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen