• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Welkom bij ons kerstspel over 'Vrede'

Initiatiefnemer van een nieuwe reclamecampagne is de Fonteinkinderclub. De presentatie is op Eerste Kerstdag om 10.00 uur.

Bureau Knetter maakt reclame voor heel verschillende dingen
Van schaatsen tot een maaltijdservice en van brillen tot een muziekfestival: zo lang de klant betaalt, zijn zij er enthousiast over. Op een dag krijgt het reclamebureau een bijzondere opdracht. De rijke mevrouw Zoetemond wil reclame maken voor ‘Vrede’. Bureau Knetter gaat meteen aan de slag, maar het schiet niet erg op. Ze hebben last van zeurende klanten en een buurmeisje dat steeds langs komt voor haar spreekbeurt. 

Mevrouw Zoetemond vindt dat de vrede geen dag langer kan wachten
Maar of ze haar zin krijgt? Gelukkig is er iemand een gouden idee: je kunt alleen reclame voor vrede maken als alle andere campagnes daar ook over gaan en als jezelf het goede voorbeeld geeft. Vrede is niet iets wat je er even bij doet, het is een opdracht waar je elke dag aan moet werken.

Kinderen van de Fonteinkinderclub ontvangen een uitnodiging per e-mail
Zij mogen voor 29 november aangeven welke rol zij in het kerstspel willen spelen. Op 2 december na de dienst worden de rollen verdeeld en nemen we de liedjes door. We oefenen ook op 9, 16 en 23 december na de dienst. Heb je geen mail ontvangen laat het ons weten door een berichtje te sturen naar Fonteinkinderclub@fonteinkerkrotterdam.nl

De opvoering van het kerstspel is op Eerste Kerstdag om 10.00 uur in de Fonteinkerk. Graag tot dan!

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen