• Ten diepste geïnspireerd door Jezus Christus

Jeugd Noordrand-kerken zet zich in voor Kenia

In oktober 2018 zijn de voorbereidingen gestart om in de zomer van 2020 met een groep jongeren naar Kenia te gaan om zich daar in te zetten voor kinderen en volwassenen in kansarme situaties

In de afgelopen jaren heeft de Fonteinkerk ervaring opgedaan met het organiseren van dergelijke reizen met jongeren naar Roemenië (drie keer) en Kenia (eenmalig). Op 24 oktober 2018 is het startsein gegeven voor een nieuwe reis naar Kenia in de zomer van 2020.

Waarom nu al met de voorbereiding starten? Omdat het organiseren van de reis en het leggen van contacten met hulporganisaties in Kenia veel energie, tijd en geld kosten. Het is de bedoeling om de reis samen met alle deelnemers (en met wie dat willen ondersteunen) voor te bereiden en geld voor de reis en voor het werk in Kenia te verzamelen. Deelnemers zijn jongeren die op 1 juli 2020 tenminste 17 jaar en 6 maanden oud zijn en niet ouder dan 24 jaar. Het project wordt georganiseerd vanuit de Protestantse gemeente Rotterdam-Noordrand, met jongeren van de Goede Herderkerk (Schiebroek), de Oranjekerk (Kleiwegkwartier), Open Hof (Ommoord), de Hillegondakerk (oud-Hillegersberg), de Fonteinkerk (Molenlaankwartier, Terbregge en 110 Morgen) en de Ontmoetingskerk (Zevenkamp). Als er nog plaats over is zijn ook vrienden en vriendinnen van harte welkom om mee te doen.

Op vrijdag 7 december om 19:30 uur is er een startbijeenkomst in de Fonteinkerk om elkaar als mogelijke deelnemers beter te leren kennen.

Logo Fonteinkerk Rotterdam

Contact

Om deze video of embedded content te zien, moet u cookies accepteren.

Pas uw cookievoorkeuren aan

smily 

De Fonteinkerk

is er voor iedereen